Happy Birthday, Shun! \(^o^)/

Dear Shun,

It’s your birthday, right? Again? It seems like yesterday that you were a whole wear younger, and you’re 30 already. Well, that doesn’t matter, you know, you have to get older, but you don’t have to grow up..😄 cos you are only one third of the way to your 90’s, so you still have a long way to go, yaaayyyy~ (/^o^)/\(^o^\)  *hmmm.. I want to be 30 too😄

In this special day, let me say thanks to you ^^
* Thank you for coming into my life around 2 years ago
* Thank you for making me fall in love with your acting
* Thank you for being my inspiration to love my profession
* Thank you for entertaining me with all your silliness and hard works in your jobs
* Thank you for being a special part of my life

May all your heart desires will Come true,

that health and happiness will Embrace you and

that you will Conquer at least one of your goals this year.

Take care always
and stay true as you are.
Happy birthday! \(^o^)/
I love you <333

*Tahun depan bakal ada Rich Man Poor Woman SP, yaaayyy~ bisa liat Tooru Hyuga lagi \(^o^)/ terus Dokurojo no Shichinin juga bakal rilis, horeee~ *luncurkan kembang api*
*Karena sekarang aku lebih sibuk kerja + kuliah + fangirling juga XP aku jadi gak punya banyak waktu buat update di blog ini, *tapi aku selalu baca setiap komen en berusaha balas secepat aku lho* ini aja aku re-post dari jurnal aku di LJ hehe ^0^ tapi insyaAllah tahun depan aku mulai update lagi deh, atau malah sebelum tahun baru, who knows?😄
*Makasih banyak ya buat semua yang masih setia mampir di sini, terus buat yang udah repot2 kasih komen en juga nanya kabar blog ini, semuanya berharga banget buat aku,
arigatou gozaimasu m(_  _)m
Happy Shun-ny Day!!! (^o^)/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s